Category Archives: Vuxen Kristinehamn

Seks o göteborg thaimassage

seks o göteborg thaimassage

Det är prostitution, och mitt i centrala Göteborg, säger GT:s medarbetare. Thaimassage har blivit mycket populärt bland svenskar. I dag finns det. Det blev förstås ingen riktig thaimassage och inte heller någon ”extra tjänst” på riktigt. Jag skulle nog aldrig tagit tillbaka mina pengar. Thaimassage i Sverige [Inga PM-requests eller recensioner!] Jag bor i Stockholm, har besökt tre salonger i Göteborg och alla erbjöd minst HJ.

Seks o göteborg thaimassage - oljemassage skåne

Förra veckan blev det den bästa upplevelsemässigt. Varför är Stockholm en av Nordens största städer?

Seks o göteborg thaimassage - oljemassage

Snälla be dem att åka till Göteborg dagtid under Aktuella brott och kriminalfall. Jag som kvinna råkade ut en gratis ”extra tjänst” på thaimassage. Jag kom på att jag inte provat riktig thaimassage per definition.

Videos

Japanese Bad Massage Det är ganska vanligt. Reser en del i mitt jobb och gillar massage. Har nog besökt ett tal thai-massageställen och på 3/4 har de erbjudit. Nu tar polisen hjälp av Skatteverket och. Göteborg Polisen vet att det förekommer prostitution på flera massagesalonger i Göteborg. Det blev förstås ingen riktig thaimassage och inte heller någon ”extra tjänst” på riktigt. Jag skulle nog aldrig tagit tillbaka mina pengar.

    More Articles

0 Comment on "Seks o göteborg thaimassage"

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *